Levering

Levering og fragt

Levering

Fanø Ocean Sport ApS afsender din ordre inden for 1-2 hverdage. Vi sender til Danmark og udlandet. Der er mulighed for afhentning efter aftale hos Fanø Ocean Sport ApS Digevej 6B, 6720 Fanø.

 

Returnering- fortrydelsesret

Vi bytter gerne indenfor 14 dage, fra dagen du modtager varerne (dette glæder ikke en bestillingsvare). Hvis du fortryder et køb, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den.  Senest på 14. dagen efter varens modtagelse skal du tilbagegive eller tilbagesende varen til os. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købspris til din konto indenfor få dage. Kunden betaler selv for omkostningerne der er forbundet med at returnere varen til os. Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav eller lignende.

Fortrydelsen skal gives pr. mail på: mail@fanooceansport.dk

Varen sendes til:

Fanø Ocean Sport ApS Digevej 6B, 6720 Fanø.

 

Afhentning af en vare

Hvis en vare ikke når at blive afhentet inden den sendes retur til Fanø Ocean Sport ApS dækker du selv for omkostningerne ved at fremsende på ny. Ligesom du også dækker omkostningen for returneringen til Fanø Ocean Sport ApS.

Hører Fanø Ocean Sport ApS ikke fra dig på trods af varsel, må de tilbageføre købsbeløbet fratrukket returomkostningerne.

Returfragt
Hvis du ønsker at bytte dine varer

Kontakt da venligst Jens (Fanø) og Eva (København)

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 2 års reklamationsret, hvis varen er mangelfuld. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddelelse til os indenfor rimelig tid. Du kan enten får varen repareret, ombyttet eller pengene retur, eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

Kontakt os på mail: mail@fanooceansport.dk, Telefon: (+45) 53 73 70 03.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@norrleostudio.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.